VZW HELPING DOGS

  Welkom op onze website!

Vzw Helping Dogs zet zich in voor honden die een nieuw baasje zoeken.

Wij hebben geen asiel maar werken met enthousiaste opvanggezinnen.                 

Voor meer dan 500 honden werd reeds een definitieve thuis gevonden!

Honden in de kijker!

       
TERADOPTIE TERADOPTIE TERADOPTIEY TERADOPTIE
       
 

 

Klik hier voor meer honden ter adoptie 

 
     
 Leuk Nieuws!

Ondertussen is er alweer een heel jaar voorbij sinds ik mijn zware heupoperaties heb gehad. Dankzij jullie en de liefdevolle, niet aflatende inzet van Helping Dogs is alles helemaal goed gekomen en voel ik mij als een vis in het water.

Ik mag heel veel in de tuin ravotten en rondhollen. Vaak nodigen mijn baasjes vriendjes uit voor mij die mogen komen spelen of zelfs logeren. Zo is Tuur (een Golden Retriever) een vast maatje van me die geregeld op logement komt. Ondertussen is er ook Lena, de buurvrouw (sheepdog) van enkele maanden oud die ik de knepen van het vak leer (hoe krijg je zo veel mogelijk van je baasjes gedaan, en dat soort van dingen). Dan is er ook buurman Bas (een flinke Duitse herder) die geregeld komt spelen. Die is wel wat bruut maar ja, hij is nog heel jong en onervaren he. Ik mag ook geregeld mee naar de stad om een lekker terrasje te doen en ik gedraag me daar als een echte dame. En 's avonds, tja dan wacht mij een heel warm nestje lekker bij de open haard waar ik helemaal tot rust kan komen – lekker rekken en strekken, en nog eens draaien en wat geeuwen – gewoon genieten !

Ik ben gewoon gelukkig !

Nog eens bedankt aan iedereen !

En niet opgeven om ook voor mijn andere soortgenootjes, die o zo toevallig op de verkeerde plaats geboren zijn, of die door spijtige omstandigheden niet meer bij hun baasje kunnen blijven, te blijven zoeken naar dat heerlijke warme nest waar ik nu volop van geniet!

Een dikke poot van mij,

Marie

Mari

 
 

 

steunHDwit


banner pootjes5