Stella 1 Stella 2
   
Naam: Stella
Ras: Siberische Husky
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 02/02/2013
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Kan met:
Honden: ja
Katten: neen
Kinderen: ja, oudere
Zindelijk: ja
Kan alleen blijven: ja
Auto: ja
Hallo iedereen!
Maak kennis met Stella!
Huskies zijn echte honden in die zin dat ze nog een hechte band hebben met hun roedel. Deze honden winden er geen doekjes om en bijgevolg zoeken ze een baasje die dit snapt.
Hierboven staat dat Stella met kinderen kan en dat is ook zo. Waar ze echter niet van houdt zijn de onvoorspelbare bewegingen van de allerkleinsten. Ze zal doen wat ze in de roedel zoud doen om die kleine ukken op afstand te houden en dat is grommen. Een baby of klein kind begrijpt die taal natuurlijk niet en om die reden lijkt het ons aangewezen om Stella niet te plaatsen bij kleine kinderen.
Stella houdt er niet erg van om opgesloten te zitten of alleen te blijven. Wanneer ze genoeg ruimte heeft en haar eigen plekje kan kiezen, heeft ze hier minder of geen probleem mee.
Buiten dit feit is ze een heel vrolijke en lieve hond die geniet van het leven.
Huskies zijn jaren gefokt om te trekken dus ja, dat doen ze ook wel een beetje aan de lijn. Maar wanneer je sportief bent aangelegd, trek je gewoon samen een sprintje. Ze kunnen ook erg genieten van héééél lange wandelingen en zijn zo goed als nooit moe te krijgen.
We zoeken dan ook een nieuwe stek voor haar waar ze voldoende de poten kan strekken in de tuin en tijdens uitgebreide wandelingen. Onze ervaring met huskies is dat het heel fijne honden zijn wanneer ze weten wat er van hen verwacht wordt. Consequent zijn is de sleutel voor een gelukkige husky (en dat geldt natuurlijk ook voor andere honden).
 
Contacteer ons gauw voor meer info over deze prachtige Plushkie!
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
   

IMG 0594

 

IMG 20161127 090114