Lou 6  Lou 2
   
Naam: Lou
Ras: Kruising Mechelse Herder
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 13/08/2010
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Kan met:
Andere honden: ja
Katten: ja al heeft hij er zelf schrik van
Kinderen: nee
Zindelijk: ja
Kan alleen blijven: ja
Auto: ja

Hallo iedereen!

Dit is Lou. Deze kleine bol energie kan je in een mum van tijd rond zijn pootje wikkelen. Maar let op! Naar vreemden en kinderen die te onstuimig zijn, zou Lou wel eens een waarschuwingsknipje durven geven. Op dit moment woont Lou in de stad maar dat is eigenlijk helemaal niets voor hem. Al dat lawaai, de drukte en de gejaagdheid, daar krijgt lieve Lou het van op zijn heupen. Het liefst van al zou hij een tuin hebben waarin hij kan ravotten. 

We zoeken voor Lou een baasje die hem goed kan inschatten. De 'bijtincidenten' die er in het verleden geweest zijn, zijn in onze ogen perfect verklaarbaar en een normale reactie van een hond die in het nauw gedreven wordt. Lou is immers niet groot en zoekt dan ook een manier om te tonen dat hij zich niet op zijn gemak voelt. Voor het baasje heeft hij dan weer heel veel liefde en hij doet niets liever dan op schoot komen zitten om gekuffeld te worden.

Wil je kennismaken met Lou? Neem dan snel contact op via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Lou 3  1005761 10151578777647914 481330366 n