IMG 5234 IMG 5251
   
Naam: Sloeber
Ras: Canis Vulgaris
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 04/10/2013
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Kan met:
Andere honden: ja
Katten: ja
Kinderen: ja, geen ervaring met de allerkleinsten
Zindelijk: ja
Kan alleen blijven: ja
Auto: ja

Hallo iedereen!

 Dit is Sloeber, een kruising van Labrador en wellicht Newfoundlander. Een grote knuffelbeer die de ja-tjes hierboven zeker verdient. Met grotere kinderen, katten en soortgenoten heeft hij helemaal geen probleem. Integendeel zelfs, hij houdt van gezelschap.

Wandelen aan de leiband lukt goed en de commando's "zit" en "liggen" heeft hij ook onder de knie.

Naar vreemde mensen toe is Sloeber aanvankelijk erg verlegen en zelfs bang om aangeraakt te worden. Eens hij hen vertrouwt, zijn ze zijn beste kameraadjes en houdt hij ervan om door hen uitgebreid geknuffeld en geborsteld te worden. Dit wantrouwen kan enige tijd in beslag nemen. Toekomstige baasjes zullen dus geduld moeten hebben met Sloeber maar in ruil daarvoor zullen ze veel liefde terugkrijgen.

Op dit ogenblik verblijft Sloeber in een opvanggezin met 2 volwassen honden. Zij hebben hem al erg veel bijgeleerd op vlak van spelen en communicatie met mensen. Om deze steun niet te moeten missen, zouden we het super vinden mocht het nieuwe baasje ook een stabiele zelfzekere speelkameraad hebben.

Ben jij op zoek naar een trouwe vriend om je te vergezellen op je wandelingen? Wil je graag een voetenwarmer?

En heb je geduld?
Mail ons dan als de bliksem voor meer info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

IMG 5239 sloeber