1 2
   
Naam: Noxx
Ras: Siberische Husky
Geslacht: reu
Geboortedatum: 14/05/2014
Gecastreerd/gesteriliseerd: nee
Kan met:
Honden: ja
Katten: ja maar gaat er wel achteraan
Kinderen: ja maar is soms onstuimig
Zindelijk: ja
Kan alleen blijven: ja
Auto: ja
 
 
Hallo iedereen!
Hier is Noxx. Wij smelten alvast als sneeuw voor de zon voor deze pracht van een Husky. Zoals het hoort voor een poolhond is ook Noxx no-nonsens. Hij heeft een eigen willetje maar is anderzijds een echte trouwe hond als zijn baas correct met hem is. Huskies zijn namelijk echte roedelhonden die gewoon graag hond zijn. Ze hebben uiteraard genoeg beweging nodig maar probeer hen geen circus truukjes aan te leren want daar zien ze het nut niet van in. Noxx is daarop geen uitzondering. Hij kent zijn basiscommando's maar heeft meer aan een dagje wandelen dan aan pootjes geven. Met kinderen kan hij prima al is hij door zijn jonge leeftijd nog wat onstuimig. Katten zijn ook geen probleem maar hij zal ze waarschijnlijk wel achterna zitten. Die uitdagers ook,...
Wil je graag een hond, een echte hond? Ben je bereid om genoeg kilometers te wandelen en spreek je duidelijke hondentaal?
Dan contacteer je ons best heel snel: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
   
4 3