IMG 2110 - versie 2 fff
   
Naam: Myro
Ras: Ruwharige Dwergteckel
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 11/03/2013
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Kan met:
Honden: ja
Katten: neen
Kinderen: neen
Zindelijk: ja
Kan alleen blijven: ja
Auto: ja
 
 
Hallo iedereen!
Hier is Myro! Deze guitige Dwergteckel doet menig hartje smelten. Maar opgelet! Hij weet dit maar al te goed en zal niet aarzelen om van de gelegenheid gebruik te maken en de situatie naar zijn hand...eum poot te zetten. Tegelijkertijd is hij ook onzeker.
Daarom heeft Myro een baas nodig die geduldig is maar eveneens consequent. Myro heeft wel al eens gegromd en zelfs gebeten maar wanneer daar consequent wordt op gereageerd, gaat het beter. Hij is nogal bezitterig en durft bijvoorbeeld uitvallen wanneer een speeltje of kluifje wordt afgepakt. Hier bestaat training voor maar je moet er de tijd en moed voor hebben.
Het is erg belangrijk voor Myro dat alle gezinsleden op dezelfde lijn staan. Neen is neen en ja is ja! Wij willen heel duidelijk zijn en jullie vertellen dat Myro, hoe schattig ook, geen hond is voor onervaren baasjes. Een ideale match voor Myro zou een gezin zijn van één of twee baasjes die kunnen omgaan met zijn 'grillen'. Die hem de ruimte geven maar toch zelf de leiding houden over wat er kan en niet kan in de roedel.
Je bent te vinden voor een uitdaging? Je weet wat het inhoudt om een hond op te voeden en je geeft nooit op?
Contacteer ons dan voor meer info:
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
   
IMG 2111 IMG 2114