IMG-20161116-WA0003 IMG-20161116-WA0002
   
Naam: Joey
Ras: labrador (Chocolat)
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 18/09/2010
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Kan met:
Honden: ja
Katten: ja
Kinderen: ja
Zindelijk: ja
Kan alleen blijven: ja
Auto: ja!
 
 
Hallo iedereen!
 
Dit is Joey! Joey is een uiterst lieve en aangename viervoeter.
Hij doet niet druk, past zich graag aan en is vooral teder met alle mensen groot of klein, alsook vertrouwde andere dieren.
Joey houdt van de natuur, wie niet? Loslopen in en rond beekjes en velden is Joey's Disneyland. Hij leert graag dingen, maar loopt nooit weg, 'hij gaat wandelen'...
 
Dat is nog het enige werkpunt voor de nieuwe eigenaars om Joey op commando thuis te houden, al komt hij na een halfuurtje snuffelen met graagte vanzelf terug naar huis. Een aangepaste omheining is dus een vereiste om "Chocolat Joe" te mogen adopteren!
 
Hij creëerde nooit een bijtincident en is nog nooit agressief uit de hoek gekomen. Joey is een levendig, opgewekte hond die erg sociaal is, en vooral genegenheid en liefde geeft en krijgt.
Helaas zijn z'n huidige baasjes sedert een jaar té vaak in het buitenland om Joey een verder kwalitatief leven te bieden, dit met veel spijt in het hart.
Wij zoeken voor Joey een nieuwe baas die zich bewust is van het levendige, energieke karakter van Chocolat Labs. Deze honden hebben immers een ongelooflijk uithoudingsvermogen. Wanneer ze voldoende gestimuleerd worden, zowel fysiek als tussen de oren, krijg je er dan ook ongelooflijk veel van terug. Wanneer Chocolat Labs zich echter gaan vervelen, zoeken ze zelf wel manieren om zich bezig te houden :)
Voor de duidelijkheid: Joey lijkt ons een uitzondering op de regel. Hij is eigenlijk heel rustig en heeft absoluut niet de neiging om de boel op stelten te zetten. Toch zou het fijn voor hem zijn om meer te kunnen rondrennen en fratsen uithalen!
 
Ben jij dus een actieve baas die houdt van chocola?

 
Contacteer ons dan als de bliksem voor meer info:
 
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
   
IMG-20161116-WA0000 IMG-20161116-WA0001