Fien-25 Fien 1
   
Naam: Fien
Ras: Mechelaar
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 01/10/2012
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Kan met:
Honden: neen
Katten: neen!
Kinderen: neen
Zindelijk: ja
Kan alleen blijven: ja
Auto: ja
Hallo iedereen!
 
Maak kennis met deze diva: Fien! Fien is een prachtige Mechelaar die ook alle kenmerken heeft van het ras.
Dit wil zeggen dat ze  on-geloof-lijk trouw is aan haar baas en nooit van diens zijde zal wijken. Tegelijk is Fien ook onzeker. Wanneer de situatie te druk wordt of wanneer vreemden te snel te dicht komen, weet ze niet goed hoe ze hiermee moet omgaan. Haar natuurlijke reactie is dan happen als waarschuwingssignaal. Dit kan soms plots komen en fout worden geïnterpreteerd. Als Fien zelf kan kiezen wanneer ze een bezoeker begroet, dan is ze heel lief.
Het ideale gezin voor Fien heeft voldoende ruimte binnen- en buitenshuis. Wanneer Fien schrik heeft, zoekt ze immers zelf een plekje om tot rust te komen. Ze neemt dan één of meerdere dekentjes mee waar ze op sabbelt om te kalmeren. Op dit moment verblijft ze in opvang bij ons en we merken dat Fien best niet te veel impulsen krijgt. Gewoon lekker zonnen en ravotten in de tuin. Zelfs wandelen langs een drukke weg is op dit moment nog niet aan de orde.
 
Er is nog heel veel over Fien te vertellen dus stuur ons gerust een mail waarin je jezelf voorstelt en dan bekijken wij of er een match is!
 
 
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
   
Fien 2 IMG 0987 1