58961738 58883036
   
Naam: Lexy
Ras: Mechelse Herder
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 11/10/2014
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Kan met:
Honden: zie info
Katten: ?
Kinderen: ja
Zindelijk: ja
Kan alleen blijven: te verbeteren
Auto: ja

Hallo iedereen,
 
Maak kennis met Lexy.
Deze prachtige Mechelse eum herderin is een echte kindervriend.
Ze houdt enorm van haar gezin en kan maar moeilijk zonder.
 
Ze heeft een nieuwe baas nodig die haar met alle geduld kan leren dat ze nooit, maar dan ook nooit meer verlaten zal worden. Lexy heeft met andere woorden verlatingsangst.
Bij Helping Dogs hebben we al heel wat honden gekend die in het zelfde bedje ziek waren. Door stap voor stap op te bouwen kom je al een hele eind.
Wij staan natuurlijk paraat om je door het ganse proces te begeleiden maar vereisen van de nieuwe baasjes dat zij zich in de eerste periode enkele dagen verlof nemen zodat het vertrouwen kan opgebouwd worden.
Verder is Lexy gewoon een heel lieve en vrolijke hond die gewoon wat zelfvertrouwen mist. Dit uit zich ook wanneer ze met andere honden in contact komt.
Door haar gebrek aan zelfvertrouwen stelt Lexy zich eerder verdedigend op.
We geloven dat ook dit door een geduldige baas in goede banen kan geleid worden maar vragen om Lexy niet te plaatsen in een gezin waar al een andere vierpoter woont om de stress niet op te drijven.
We zijn voor Lexy op zoek naar een nieuwe stek waar ze in een veilige omgeving kan openbloeien.
Een tuin die bestand is tegen haar Houdini vaardigheden (ze heeft allang begrepen hoe deuren opengaan en hoe je over een omheining klimt).
Mechelse Herders ver-af-goden hun baas.
Wij zoeken dan ook een baas die haar de veiligheid en geborgenheid kan bieden die ze verdient. Een baas die niets van haar verwacht en bereid is de tijd te investeren die nodig is om de band op te bouwen.
Zoals bij al onze honden maar voor Lexy in het bijzonder vragen we om heel goed na te denken omdat we willen dat jij haar forever-definitieve-voor altijd maatje wordt.
 
Laat het ons weten als je er een nachtje over geslapen hebt:  

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   
57821890 58375120 371422846821829 1151230670471692288 n